Home » Concept

Het cadeau concept


Interieur cadeaus passen bij elke gelegenheid. Leuk om cadeau te geven, nóg leuker om te krijgen!

 

Hoe vaak heb je wel niet het hele internet afgezocht naar een leuk en speciaal cadeau voor iemand? Die grappige cadeaus waar je niets aan hebt zijn nu wel verleden tijd. Of het nou gaat om een zwangerschap, geboorte, verjaardag, jubileum, huwelijk, verhuizing of een stel dat gaat samenwonen.

Een interieur cadeau is zelfs leuk voor iemand die alles al heeft. Want waar je ook woont, hoeveel ruimte je ook hebt, iedereen heeft een interieur en iedereen wil het gezellig maken thuis met woonaccessoires. Ja, zelfs mannen ;-)!

Wij hebben het zoeken, verzamelen en ontwerpen al voor jou gedaan. Je hoeft alleen een keuze te maken uit ons té leuke assortiment. Voor jou dus geen oneindig gescroll meer door zoekmachines, maar vanaf nu 1 plek waar je voor iedereen iets leuks kan vinden! 

 

Laat je het bij jou thuis bezorgen om zelf mee te nemen naar de verjaardag of viering of kies jij voor gemak en bezorgen wij het direct mooi ingepakt bij de ontvanger? Alles behoort tot de mogelijkheden! Indien het pakje op een specifieke datum bezorgd dient te worden, geef dit dan aan bij de opmerkingen in het bestelproces. We kunnen geen garanties geven omdat we ook afhankelijk zijn van de bezorgdienst, maar zullen uiteraard onze uiterste best doen om aan jouw wensen te voldoen!